Disclaimer

Algemeen

Natuurinbeeld.be besteedt veel aandacht aan de correctheid van de informatie op deze website. Zou de informatie toch onvolledig zijn of vergissingen bevatten, dan kan natuurinbeeld.be hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Natuurinbeeld.be doet al het mogelijke om de bestanden virusvrij aan te bieden, maar kan geen totale schadeloosheid waarborgen. Ze is dus niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door een bezoek aan deze website of door het downloaden van bestanden uit de website. 

Links en verwijzingen naar andere sites 

 Onze website verwijst naar sites van derden. Natuurinbeeld.be heeft geen enkele controle over de aard en de juistheid van de informatie op deze websites. Natuurinbeeld.be kan dus niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of kwaliteit van deze sites. 

Links naar site natuurinbeeld.be

Het linken naar de website of een pagina van deze website is toegelaten. Wij appreciëren het wel als we hiervan op de hoogte worden gebracht. Door de aard van het internet kan natuurinbeeld.be geen controle uitoefenen op wie er naar haar site linkt. De aanwezigheid van een link op een andere site betekent dus niet dat de natuurinbeeld.be die site goedkeurt of aanbeveelt.